İyi bir catering hizmeti için dikkat edilmesi gereken belli hususlar vardır. Bu hususların eksiksiz olmasının yanı sıra ek olarak sunulacak olan hizmetlerin de yemek hizmeti konseptine uygun olması gerekmektedir. Öncelikle bu temel hususlar nelerdir onlara dikkat edebiliriz. Profesyonel catering hizmetinde üç sac ayağı vardır. Bunlar kaliteli üretim, güzel sunum ve ardından gelen profesyonel destek. Genellikle bir çok yemek firması bu üç sac ayağından yalnızca birine odaklanarak çok iyi bir catering hizmeti verdiğini düşünmektedir fakat öyle değildir. Örneğin çok kaliteli ve steril ortamda üretilen yemekler, uygun olmayan bir sunum ile müşterinin karşısına çıkarsa müşteri tarafından geçerli not almamaktadır. Ya da kaliteli bir üretim ve güzel sunum olsa dahi, müşterinin taleplerini görmezden gelen bir yemek şirketi kesinlikle müşteri tarafından iyi bir şirket olarak anılmayacaktır.

Net Kurumsal olarak yemek üretimi aşamasında tüm kalite ve üretim standartlarına uygunluğa dikkat ediyor, yemeğin sunumunda görselliğe ve estetiğinin önemini biliyoruz. Bunun yanı sıra tüm hizmet boyunca her proje için atadığımız şirket genel merkezinde bulunan müşteri temsilcimiz ya da 100 kişinin üzerindeki projelerde görevlendirdiğimiz projeden sorumlu gıda mühendisimiz sayesinde müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarıyoruz. Müşterilerimizden gelen herhangi bir öneri, şikayet ya da talebi anında değerlendiriyor ve ilgili kişiye gerekli bilgilendirmeyi yapıyoruz. Bu üretim-hizmet-memnuniyet üçgeni içerisinde bugüne kadar müşterilerimizden gelen çok olumlu geri dönüşler ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun ispatı niteliğindedir. Bu sebepledir ki bizden hizmet almadan önce, halihazırda bizden hizmet alan diğer müşterilerimizle görüşmelerini öneriyoruz.